Han Opfordrede Folk I Den Stat,

Efter at bygge min egen lineære regulator (og finde ud af, at det nok ville sætte mit hår på brand), besluttede jeg at bestille en fra Pololu. Ovennævnte spænding regulator. Der er en drejelig mekanisme, der tilføjer egnet sidelæns kraft eller en prøvede og betroede VPI metode – den ene valgte vi – hvor de iboende spændinger i de udsatte patron lead-out ledninger, (den sløjfes stykke kabel, der kommer ud på bagsiden af armen), og leverer den ydre kraft. Tekparasite bruger en af mine hjelme i hans projekt, og kom op med en rigtig god metode til at få fantastiske resultater uden alle de finisky vrøvl niteshades spray nuance. På et tidspunkt, jeg forsøgte at forme hele tønde af V1, så jeg kunne trække en hel forsamling som et enkelt stykke. Disse blev lavet med pensel-på Rebound 25 silikone, og formen jakker blev foretaget ved hjælp af glasfiber. Det fremgår af resultatet, at når trykket er tilføjet efter varmpresning, det overvinder rebound kraft, og det varme tryk på plade kontakter tykkelsesmåler, kun måler er underkastet kraft, og den rå bestyrelsen er ikke påvirkes for meget.

resultatet har helt bogstaveligt ændret mit liv. Det er svært ikke at være teatralsk, når du siger noget som dette, men at gøre disse kopier har ændret mit liv til det bedre, og jeg ønskede at gøre det samme for en anden. De to prøver i det billede, der oprindeligt havde den samme profil i samme størrelse. Nogle ting forbliver de samme. På dette punkt, ting, der er nødvendige for at starte med at gå ind i det skinnende krom spand. Lige så vigtig som bas vil lave er, at det er musical. Med at overdænge pres stablet på, jeg havde virkelig at gøre sikker på, at denne ting er gået godt.

Dette har en dobbelt funktion i at holde subvisor opsat på en gradvis kurven, samt holde det hele på plads uden behov for nogen limsamlinger. Vent fan placering – husk, at hvis du bor overalt, at der bliver over 50ºF uden, du har brug for disse! Når køkkenet er i brug, bordplader skal lejlighedsvis oliering. Kende til rådighed væg-og gulvplads vil hjælpe dig med at vælge den rigtige størrelse og stil af kabinetter. Center lommer er ikke så åben, at støtte en straight-cut stil snarere end kantede billeder. Men lidt dyrere end andre muligheder, porcelæn gulv fliser giver en særdeles god investering, da de holder lang tid, og er let at holde ren. Finer -, der er omfattet af krydsfinér og MDF strimler forstærket rene snit langs en savsnittet øverste kant. Cirkulære hak blev skåret på de øverste og nederste flader af rektangulære MDF barer med variabel afstand mellem hak rødder.

ved Hjælp af en lineal eller niveau trække en linje fra top til bund. Jeg så samlet de nederste og midterste hylde understøtter. PET-plast til bukken, derefter opvarmes det med en varme pistol, indtil det holdt formen. I første omgang, mit mål var at kopiere så mange dele af det oprindelige Portal Gun (vi vil kalde dette “V1” for at skrive formål) som muligt. Hvad der følger er en mere, der er involveret bygge log af processen, at jeg nu ved hvad jeg laver et helvede af en masse bedre, end da jeg første gang tog et stik på at gøre Portalen Pistol. Jeg smuttede fra den forreste og bageste dæk og set om at lave et par forme.

Udformningen af MDF er nemmere end udformningen af massivt træ, https://mdf-plader.dk/ hvilket gør det nemmere at gøre mere udførlige design. Der er mere på min Daft Punk Thomas Photography blog indlæg, så sørg for at tjek det ud så godt! Con, et skifte blev gennemført, som løb ned i mit ærme, så jeg kunne skifte mellem animationer mere let. Dette skifte plade, monteret på en af øret pucke, styrer forskellige dele af elektronik. Først gik øret lys, som er vist her, der bliver testet fra en breadboard, indtil strømforsyningen var afsluttet. Fra venstre: 5V regulator, YellowJacket & matrix, hjørne & øre lys, vent fans. Den matrix, der styres af en Arduino Yellowjacket. Det virker! Med LEDs fra og med hyggelig belysning, kan du se matrix bag visiret.

Leave a Reply

Your email address will not be published.