Haveskure – mere end bare opbevaring

Du kan allerede have en garage eller et skur i din have eller baggård og det er muligt at du ikke har overvejet muligheden for tilføje en haveskur overhovedet. Enhver haven redskaber kunne nemt opbevares i området garage eller nytte. Men en have skur () er så meget mere end bare en hver dag lagringsområde, da det kan have en karakter alle sine egne. Det kan tjene mange formål end praktiske.
En haveskur kan bruges som et sted at planlægge og plot dit havens udvikling eller bare som et sted for fristed og kontemplation. En haveskur kan også bruges til at tilføje dybde og karakter til en have eller endda som focal point med haven designet til at supplere skuret. For uindviede er en haveskur bare en anden stald. Men der er mange forskellige stilarter, som kan tilføje deres egne individuelle charme og karakter til din have.
Den første ting du skal gøre før du tilføjer et skur er naturligvis beslutte dens placering. Placeringen af skuret vil hjælpe med at bestemme størrelse og stil af skuret. Du skal overveje mange forskellige ting såsom øget tilgængelighed, hvordan skuret vil se ud i det valgte område, sikkerhed, funktionalitet og så videre. Når lokationen er blevet besluttet og størrelsen af skuret bestemmes derefter den næste ting at så er lå basen. Du kan bruge et lag af grus eller bygge et betonfundament. Uanset basen det bør dog være niveau. Ikke overveje at tilføje et skur lige på græsset. Mens dette kan synes indlysende vil mennesker gøre det! Det er vigtigt, at den træskur ikke er kontakt med jordoverfladen for at undgå den træ rådner. Et andet alternativ er at lægge skur på timbers.
Typen af shed er den vigtige beslutning. Valg er simpel metal, plast eller træ skure (). Uanset strukturen i din have disse er tre grundlæggende materialer og egenskaber forbliver den samme for hver. Træ giver det klassiske look, plast er billigere og metal er stærkere. I slutningen af dagen, hvis skuret er generelt se er træ den foretrukne løsning. En grim søger plast eller metal skur kan ødelægge han udseendet af en have.
En anden vigtig beslutning er, om at bygge skuret selv eller få en professionel til at gøre det. Selvom skur kits normalt giver dig en væsentlig rabat, kræver de meget mere tid og energi. billigkrydsfiner.dk Nogle kits kræver engang du at skære træ til størrelse, før du kan begynde at bygge. Når det er sagt, at beslutningen er relativt nemt hvis din ærlig med dig om din DIY kapaciteter.
Én gang, er skuret på plads skal du give træet nogle beskyttelse. Mens materialerne, der kommer med en garanti, skal du stadig regelmæssigt tilføjer en beskyttende belægning. Hvis du at sammensætte et kit, er et godt tip at male så meget af stald som muligt før samling, da det er meget nemmere at male visse dele af skuret før forsamlingen i stedet for stående på en stige til at gøre det.
Medmindre du får en særlig stor eller usædvanlige skur, er det usandsynligt, du vil har brug for byggetilladelse, men altid tjekke. Du ønsker ikke at flytte en fuld størrelse kaste flere fødder, så du vil være sikker på du har det på det rigtige sted til at begynde med.
De typiske haveskure er enten apex skure > eller Indestængt skure. Disse kommer i mange størrelser fra 2 x 1 meter eller 5 x 3 fødder opad. En god idé er også at bruge de skrånende tagene for at fange vand, som er væsentligt gennem lange varme tørre perioder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.