5 tips til at styre din privatøkonomi

Mange af jer ved, at min naturlige levende rejse begyndte et par år siden da vi besluttede at komme ud af gælden. At beslutning forpligtet os til at være meget mere bevidst om alt, hvad gjorde vi. Det hjalp også at vi havde en stor mål køre os – jeg ønskede desperat at være en stay-at-home mom, men kunne ikke indtil vi gjorde nogle seriøse arbejde på vores budget. Hvis du ikke er købedygtig blive en generisk version af din medicin, kan du stadig være stand til at spare penge. Spørg din læge til at skrive til dig recept på tre måneder værd af en regelmæssig medicin, hvilket generelt betyder, at du skal kun betale én fælles løn i stedet for tre. Alternativt, mange læger vil forsøge at hjælpe deres patienter ved at give dem prøver af dyre meds. Spørg din læge, hvis der er tilgængelige, som du kan bruge til at gøre dine samlede udgifter til medicin lavere.

Vi spare på vandet ved at køre koldt brusebad start vand ind i en galde beholder. På det tidspunkt kanden er fuld er af vand behagelig varm for et brusebad. Vi bruger den gemte vand til at tage sig af planter eller føje det til tøjvask vand. Vi har også dumpe vand fra dehumidfier i vaskemaskinen. Lidt blegemiddel holder det friske, indtil vi gør det første belastning af hvide eller virkelig snusket arbejdstøj.

Selvom private långivere giver typisk færre støtteprogrammer end programmet føderale lån, kan din långiver være villige til at arbejde med dig, hvis du kæmper for at betale dit lån. Spørge långiver, hvis der tilbydes overbærenhed programmer, eller hvis det er i stand til at hjælpe dig med at oprette en betalingsplan, du har råd til.

Det virker som en menneskealder siden, at man måtte skære Kuponer fra avisen og bringe dem til butikken. Disse dage, kan du finde tonsvis af promo-koder og printable kuponer online. Der er endog mobile kupon apps du kan downloade og bruge mens shopping i butikken.

Det var ikke indtil for et par år siden, da jeg blev gift, og min mand og jeg begyndte at administrere vores penge som et ægtepar, der jeg begyndte at se fejlene af mine måder. Da vi dannede et budget for vores husholdning, indså jeg, at vores købmand og mad udgifter var ude af kontrol. Jeg havde ingen metode til at shoppe på et budget, eller gjorde jeg kender nogen strategier at spare penge. Derfor blev det min personlige mission at formindske vores købmand udgifter.

En af mine finansielle beslutninger”for dette år er at stop bruge penge på billigt tøj og begynde at investere i nice dem. Det kunne være en lille investering på forhånd, men jeg synes det er værd i det lange løb, især da ikke jeg er meget modebevidste, og da jeg ved, at dressing godt og gør en god udseende indtryk er værdifuld for min karriere.

Næste er op sparsommelig leve. Fair advarsel: Jeg er ikke sparsommelig – jeg er meget mere minimalistisk (se nedenfor). Men det betyder ikke, jeg ikke har meget at sige om sparsommelig Leve fordi den kan hjælpe du lever under din måde og nå dine mål (store hvis du strapped for kontanter eller at komme ud af gæld).

Ligesom mange amerikanere tænker Paquin på betydningen af besparelse oftere end hun faktisk sparer. I en 2015 Federal Reserve Board undersøgelse rapporterede 46 procent af de adspurgte, at de ville have problemer med at komme med $400 i en nødsituation; Living paycheck til paycheck er nu et almindeligt middelklasse-oplevelse. Så mens Paquin bemærket at hendes Walmart MoneyCard app spurgte hende fra tid til anden om hun ønskede at stash”nogle penge, hun ikke gider at finde ud af, hvad det egentlig betød, lad alene reagere.

Gør det til en vane at udrense ting i dit hjem, der ikke tilføjer værdi til dit liv. Hvis du ikke bruger noget (uanset om det er dit tøj eller dine møbler), donere det eller sælge det. At have organiseret plads med ting, du bruger vil gøre dig føle sig bedre om dit miljø.

Brug fleksible udgifter konti. FSAs tillade dig at betale visse medicinsk-dental og barn pleje udgifter ved hjælp af før skat dollars. Hvis du ikke tager fordel af disse konti, spilder du penge. Check med din HR-afdelingen om tilmelding til en FSA i din arbejdsgivers åben tilmelding periode.

Leave a Reply

Your email address will not be published.