Bryllup sparetips

HGTV portrætterer homebuying som en hvirvelvind af åbne huse og sammenligninger af grundplaner og køkken Kampprogram. Men før du kan gøre et tilbud på din drømmebolig (eller endda din starteren hjem), du skal bruge en udbetaling, en detalje, der diskuteres sjældent på House jægere”og lignende. Har din bank fjerne adgangen til din konto fra din hævekort og netbank. Hvis du nødt til at gå i banken for at få penge ud, vil du være langt mindre tilbøjelige til at bruge den. Gå ind i banken til at lave en udbetaling vil give dig mere tid til at overveje et køb, før du går videre med den.

De fleste lager citerer data leveret af FLAGERMUS. Markedet indekser er vist i real tid, med undtagelse af DJIA, som er forsinket i to minutter. Alle tidspunkter er ET. Ansvarsfraskrivelse Morningstar: © Morningstar, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. FactSet: FactSet Research Systems Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Chicago Mercantile Association: Visse markedsdata er ejet af Chicago Mercantile Exchange Inc. og dets licensgivere. Alle rettigheder forbeholdes. Dow Jones: Dow Jones mærkevarer indeks er beskyttet i og beregnes, distribueres og markedsføres af DJI Opco, et datterselskab af S & P Dow Jones indeks LLC og har fået licens til brug til S & P Opco, LLC og CNN. Standard & Poors og S & P er registrerede varemærker tilhørende Standard & Poors finansielle Services LLC og Dow Jones er et registreret varemærke af Dow Jones varemærke Holdings LLC. Alt indhold af Dow Jones mærkevarer indekser © S & P Dow Jones indeks LLC og/eller dets datterselskaber.

Af sig selv, naturligvis, løser dette ikke opsparing challenge så mange amerikanere kæmper med. Men det er bemærkelsesværdigt for et par grunde. En er sin kloge appel til menneskets tendenser anerkendt i adfærdsøkonomi forskning, men sjældent udnyttes samfundsmæssigt ønskværdige mål. En anden er, at det helt og holdent tager sigte på 67 millioner amerikanere inartfully beskrives som bankkonto eller underbanked “— en massiv gruppe, at finansielle innovatorer har længe ignoreret, selv om gruppen, mere end nogen anden del af befolkningen, kunne bruge nogle finansiel innovation.

I gennemsnit øge impuls køber din regning med 20% til 30%. Undgå browsing gangene og dvælende i butikken. I stedet find præcis, hvad du har brug for, gøre dine indkøb, og forlade butikken for hurtigst muligt at undgå at blive fristet. Hvis dette er et område, hvor du kæmper, starte langsomt ved at undgå sig impuls Køb denne uge og trim yderligere dem fra dit køb hver efterfølgende uge.

MyRAs debuterede et par år siden med formålet at give lavere indkomst amerikanerne et sikkert sted at spare. De kom med ingen gebyrer eller minimum-balance krav, mens der tilbyder tax-free vækst i indtjening. Men et problem var regnskaberne mandat at opsparere investere i fremstilling af lav statsobligationer. Funktionen skat var unikke, givet tilgængeligheden af Roth individuelle pensionskonti (myRAs var en type af Roth IRA).

Jeg tror, denne liste gør netop dette. Talrige elementer på denne liste bekæmpe forbrugerisme, som er en af de største ting, at bringe folk. Lektionen jeg tage fra disse forslag er, at jeg kan leve et bedre liv ved ikke bekymre sig om at have det største hus, den hurtigste bil, salon shampoo, osv. Vi kan ikke løfte folk, hvis de er ved at blive trukket af unødvendige regninger, udgifter og gæld.

Faktisk, er jeg her at sige, at gemme er en afgørende hjørnesten for at leve et Rich Life. Det giver os mulighed at investere og hjælpe vores penge vokse, samt gøre de ting, vi ønsker i fremtiden (fx kollegium undervisningsafgifter for dine børn, gå ud i rummet med Jeff Bezos, en udbetaling på et hjem, bryllup udgifter, etc).

Gør disse spektakulære gaver til andre, fordi de involverer dine personlige touch – noget du ikke kan købe fra en butik- og ganske ofte de er forbrugsartikler, hvilket betyder, at de ikke afvikle fylde nogens skab med junk. Endnu bedre – omfatte en personlig håndskreven note med gaven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.