Hvordan at spare penge på ferierejser

Tips om at spare penge hver uge kan gøres let. Der er mange måder at spare; købe gør nogle af de følgende element. Tanken om at omdirigere disse handlinger på en masse skala gennem en prepaid-kort funktion, snarere end at forsøge at undertrykke dem, er stadig relativt nyt, mindst i USA. Det kom ikke fra Walmart, fra en stor bank eller fra en Silicon Valley nystartede. Det kom fra et møde arrangeret af en nonprofit alvor.

Dette er en penge at spare tip, der potentielt kunne bide dig i butt. Det er meget billigere at købe de fleste elementer i bulk, fra kiks til korn at tandpasta til shampoo. Men nogle personer (herunder undertegnede) ikke kan håndtere fristelsen til at have en 144 count pakke af cookies i huset, og ender overforbrug på mad, der spises alt for hurtigt. Så kun købe i løs vægt, hvis det er noget, du ved, du kan håndtere, lagring i dit hus før brug. I mit tilfælde, det betyder jeg købe rengøring og personlig pleje produkter i bulk, og jeg køber en uge eller højst en måned værd af mad ad gangen.

Disse er awesome tips her. Jeg ved det lyder lidt dårlig men her er et tip til ferien. Hvis nogen har givet dig en gave til jul, at du ikke tror du virkelig har brug for eller ønsker, gemme det til det følgende år og igen wrap det (bare ikke give det til den samme person. 0) eller du kan endda give det samme år, hvis det er en box af chokolade eller noget.

Du skal undervise børn finansielle begreber, når de er unge, så de sidste en levetid. Børn kan lære at økonomisering ikke handler om afsavn, men køber store-mærke shampoo i stedet for brand-navn. Det handler om at gøre mest muligt ud af hvad G‑d har givet os i stedet for at spilde det på den mest prisbillige rygsæk mærke, når nogen kvalitet rygsæk vil gøre.

Som bleer gå, kan du gemme en mindre formue ved hjælp af genanvendelig klud ones. For de hardcore pengepurene er der endda et marked for brugte bleer. For alle andre er der engangsartikler. Min ven siger, at de er dyre, men du bør aldrig betale fuld pris. Punch rabat bleer”i Google til at finde de bedste tilbud.

Medmindre du er i en virkelig fortvivlet finansielle situation (ligesom 10 sekunder fra udsættelse og dine tre børn sulter) ikke forsøge at skære hjørner tilsluttet sundhed. Grundlæggende forebyggende pleje for dig selv, din familie og dit kæledyr kan koste dig en $60 kontor besøg eller en $30 hjerte-orm pille i dag, men det springer det vil bidrage til dyre problemer og hjertesorg ned ad vejen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.