BRAND finansielle uafhængighed

Finansiel uafhængighed er målet for de fleste mennesker, især som vi nærmer os pensionsalderen. Faren for afhængige friværdi til at finansiere pensionering er at den forudsætter lokale boligmarkedet er stærk, når det drejer sig tid til at sælge huset og går på Pension. Det er afgørende at tage denne usikkerhed i betragtning og bygge en fleksibel tidslinjen i ens pensionsordning.

Som med alle planer, skal det revideres løbende når personlige omstændigheder ændrer (som en nyfødt eller skilsmisse), eksterne markedsbetingelser, der påvirker investeringer, eller indførelse af nye politikker (som ændring af lovbestemte pensionsalder eller CPF regler).

Efter bekræfter at mine historiske aktiemarkedet checker ser justerede tæt”for den S & P 500 (så udbytte tælles), kiggede jeg op hvad min all-time pensionering ydeevne ville have været havde jeg simpelthen købt S & P-500 (VFINX) hver dag jeg fik Pension penge til at bidrage.

Men, når den person, forberede brand opskrift ser ild blogs og personligheder som Mr. Money Mustache, gå karry krakker og tusindårige Revolution, der har alle trak sig tilbage i deres 30 ‘s og enten rejser deres verden eller nyde deres hjem i Colorado, den forberedelsestid forkorter på grund af den øgede ingrediens i stærkt ønske om brand”.

Administrere dine finanser på ét sted: En af de bedste måde at blive økonomisk uafhængige er at få styr på din økonomi ved at tilmelde dig med personlige kapital er en gratis online platform, som samler alle dine finansielle konti på ét sted, så du kan se hvor yo Du kan optimere dine penge.

De grundlæggende principper for god økonomisk praksis ændrer ikke; du nødt til at slippe af din dårlige penge vaner, du har brug at lære og etablere nogle gode penge vaner, du skal skifte dit trossystem på penge, skal du ændre din tidsstyring, du har brug at få nogle gode penge uddannelse osv.

Hvad jeg forsøger at tilskynde folk til at gøre med denne artikel er dette: først komme til det punkt, hvor du nemt kan leve på en lille brøkdel af din take – home løn, og du har nok besparelser, at du teoretisk kunne leve af udbyttet på et 4% udbetaling sats.

På den anden side kan de være stand til at få et job (men at få en, der betaler sige 20hr i stedet for de 60 eller så du brugte til at få kræver du at arbejde meget mere for samme løn) og sandsynligvis efter 10 år vil du kunne drastisk øge din Stålwirer ( dvs den gennemsnitlige udbetaling sats er som 6% eller deromkring.) Hvis du ikke gå på Pension i de værste tilfælde markeder.

Måske ikke fuld finansiel uafhængighed, medmindre du har 25 x udgifter investeret, men frihed til at gøre, hvad slags arbejde du ønsker at flytte hvor du ønsker, og dybest set tilbringe din tid mere frit end en person, der kan tjene godt ind i de 6 tal, men afhænger af hver lønseddel at betale regningerne.

Jeg ved ikke, hvis det er virkelig førtidspensionering, at folk ser frem til – mere sandsynligt de søger at blive økonomisk fri, og derfor kunne fortsætte i beskæftigelse som et valg ikke en nødvendighed, hvis de elsker det job, de har eller at have økonomiske frihed, gøre noget helt andet, måske starte en anden karriere, gå ud og få en kunst grad… det er bare del B “, og hvis de finansielle midler er der, så livsstilen er bestemt mere af værdier end af behovet for at tjene.

Jeg har læst en masse opskrifter og selvfølgelig følge tonsvis af mad blogs på Instagram (som ved måde, er en dårlig idé, hvis du nogensinde sultne og kan ikke gøre din mad ser så god som professionelle) og nemlig noget anledning, det fik mig til at tænke på opskriften på brand (Financial Uafhængighed Pension tidligt).

Leave a Reply

Your email address will not be published.