Hvordan man bliver rig den rigtige måde

For det meste af min karriere, har jeg arbejdet med rige folk fra hele verden – iværksættere, investorer, investeringer bankfolk, business angels, ledere, advokater og andre. Af de ovennævnte metoder til at få rig hurtig, er real estate spejlvende og stock spekulation de mere realistiske muligheder. Tjene så mange penge som muligt i barndommen og ungdomsårene, gemme i stedet for udgifter. Sørg for at tage sig tid til forskning de bedste typer af virksomheder, og som du føler er rigtigt for dig før du starter en virksomhed.

Efter næsten to årtier, han har allerede forlade sit job, købte et hus, og nu lever som en fuld tid erhvervsdrivende og deltidsarbejde venture kapitalist. En dejlig ting om disse typer af blive rig ordninger er, at du kan købe lidt eller meget, bare afhængig af din disponible penge rentefri lån.

Og fortæl venligst disse diversificeret investeringer i dokumenteret virksomheder herunder utilities) gik fra $60 k til $15 k i en enkelt dag. Starter og opbygge en succesfuld forretning er præcis, hvad 75 procent af Self-Made millionærer i USA gjorde for at blive velhavende. Udnytte kraften af renters rente og picking fantastiske virksomheder, er Warren i dag den 3rd rigeste mand i verden.

Du behøver ikke at være en full‑time investor (da du har en daglig job), men du er nødt til at være ekstremt smart om, hvem du har tillid til at administrere dine penge. Du har brug for nogle startkapital, skal du være vanvittigt uddannet om markeder og specifikke investeringer, det tager en masse daglige indsats og en stærk patient karakter, men det er afgjort en af de smukkeste stier til rigdom.

Uanset hvad du vælger at gøre, at investeringer i sidste ende kommer til at returnere nogle penge til dig. En ting, der vil gøre ondt dine chancer for at få rige er at spilde penge, som du kunne ellers gemme eller investere. For mange år jeg bekymret for penge, men nu jeg tilbringe tid til at nyde det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.